Algemene voorwaarden

1. Algemeen
1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze producten en inhoud die wordt weergegeven op www.barrypirovano.com. Wanneer je een bestelling plaatst op www.barypirovano.com, erken je de Algemene voorwaarden te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan.

1.2. Onze website https://www.barrypirovano.com, deze Algemene Voorwaarden en overeenkomsten tussen de webshop en de klant, waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, worden strikt beheerst door Nederlands recht. 1.3. Je verklaart dat je 18 jaar of ouder bent.

2. Verzending en levering
2.1. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL, UPS of Packs. Houd er rekening mee dat er mogelijk geen bestellingen verzonden kunnen worden naar een niet-Nederlandse postbus.
2.2. Voor zendingen buiten Nederland gelden andere verzendkosten. Stuur mij een e-mail op info@barrypirovano.com indien niet vermeld op www.barrypirovano.com
2.3. Bestellingen worden verzonden binnen 10 werkdagen nadat je de verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen.
2.4. Levering voor Nederland duurt ongeveer 5 werkdagen.
2.5. Levering naar de rest van Europa kan tot 15 werkdagen duren.

3. Retourneren
3.1.Je hebt het recht om de goederen die je op de webshop hebt besteld binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen te retourneren. Ik accepteer alleen retouren als je de goederen retourneert met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking. Houd er rekening mee dat ik geen geretourneerde goederen accepteer als ik vermoed dat het artikel door de klant is beschadigd.
3.2. Als je je bestelling wilt retourneren, zijn alle retourverzendkosten en douane- of invoerbelastingen voor je eigen rekening. Als je een terugbetaling wilt en de geretourneerde goederen voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, dan zal ik het bedrag van de betaling voor de goederen binnen 30 dagen terugstorten.
3.3. Als er een fout van onze kant is met betrekking tot maat, kleur of een verkeerde verzending, zal ik het bedrag van de betaling en de verzendkosten van de retourzending terugbetalen zodra ik de geretourneerde goederen heb ontvangen.
3.4. Het is mogelijk om een ​​artikel binnen 7 werkdagen te ruilen als de gewenste vervanging op voorraad is. Neem contact met me op via info@barrypirovano.com als je een alternatief product wilt reserveren voordat je de goederen retourneert. De verzendkosten voor het nieuwe artikel en belastingen zijn voor eigen rekening. In het geval dat ik geen vervanging voor jouw geretourneerde goederen kan sturen, ontvang je een terugbetaling. Als je alternatieve product minder kost dan je eerste aankoop, dan betaal ik het verschil uiterlijk 30 dagen na verzending van je alternatieve product terug.
3.5. Als je wilt retourneren, stuur me dan een e-mail op info@barrypirovano.com. Stuur je ordernummer/naam en reden samen met het product binnen 7 dagen naar het volgende adres:

Barry Pirovano
Koningsduin 65
1901ZV Castricum
Nederland

4. Orderbevestiging
4.1. Nadat je het afreken- en betaalproces van je bestelling hebt afgerond, ontvang je automatisch een orderbevestiging per e-mail.

5. Verzendbevestiging
5.1. Je bestelling wordt verzonden binnen 10 werkdagen vanaf het moment dat je de bestelling hebt geplaatst.

6. Prijzen
6.1. Alle prijzen vermeld op www.barrypirovano.com kunnen onder voorbehoud van drukfouten zijn. Aan eventuele drukfouten op www.barrypirovano.com kunnen geen rechten worden ontleend.
6.2. Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Houd er rekening mee dat de klant zelf verantwoordelijk is voor douane- of invoerbelastingen die in rekening worden gebracht op internationale bestellingen wanneer deze het land van bestemming bereikt.

7. Privacy
7.1. Om goederen te kunnen kopen en je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, dien je persoonlijke gegevens in te vullen. Ik gebruik je persoonlijke gegevens alleen voor het correct afhandelen en afleveren van je bestelling en om je op de hoogte te houden van je bestelling. Deze informatie wordt zonder jouw voorafgaande toestemming niet gebruikt voor commerciële of niet-commerciële doeleinden die geen verband houden met www.barrypirovano.com.

8. Klantenservice
8.1. Als je vragen, klachten, complimenten of hulp nodig hebt met betrekking tot je bestelling op de webshop, neem dan gerust contact met mij op via: info@barrypirovano.com.

9. Identiteit van Barry Pirovano / Studio Piro / barrypirovano.com
9.1 Barry Pirovano / Studio Piro
Koningsduin 65
1901ZV Castricum
KvK-nr: 67157491
Btw-identificatienummer: NL002125104B15
Telefoon: +316 19 348 999
E-mail: info@barrypirovano.com

10. Auteursrecht
10.1. Alle rechten voorbehouden. Het is strikt verboden om zonder schriftelijke toestemming het Barry Pirovano- of Piro-logo, afbeeldingen, namen op welke manier dan ook te gebruiken.