Retourneren kleding

Retourneren kleding

Toch een maatje groter, de kleur niet helemaal naar je smaak of toch te warm? Alle kleding die je in de webshop hebt gekocht, kun je binnen 14 werkdagen na ontvangst van de kleding retourneren. De kleding mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn en de ‘Piro’-tag moet er nog aanzitten.

Wanneer je je bestelling retourneert, zijn alle retourverzendkosten en douane- of invoerbelastingen voor je eigen rekening. Wanneer je een terugbetaling wenst en de geretourneerde goederen voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden, krijg je het aankoopbedrag van de betaling voor de goederen binnen 30 dagen teruggestort.

Wanneer er sprake van een vergissing aan onze zijde wat betreft kledingstuk, maat, kleur of verzending, dan ontvang je de kosten voor de betaling en het retourneren van de kleding z.s.m. zodra wij de kleding weer in ontvangst hebben genomen.

Wat te doen?
Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@barrypirovano.com
Vermeld in de mail je ordernummer, het betreffende artikel, reden van retour, jouw naam- en adresgegevens en je bankrekeningnummer.

Wanneer je de kleding terugstuurt, bewaar dan altijd jouw nieuwe trackinggegevens totdat je retour verwerkt is. Zodra je retour is ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag z.s.m. op jouw rekeningnummer.

Retouradres
soBAD. t.a.v. Piro
Overtoom 3
1901 EW Castricum

Stornering of omruilen gebeurt niet voordat jouw zending weer bij ons binnen is.

Als je de bestelling wilt omruilen, hoef je geen nieuwe verzendkosten te betalen.